Polita de asigurare împotriva dezastrelor (PAD)

Asigurari de locuinta incepand de la 10 euro pe an
0723.503.914 pentru incheierea unei asigurari de locuinta

Incepind cu data de 15.07.2010 in conformitate cu Legea nr. 260/2008 toti proprietarii de imobile cu destinatia de locuinte sunt obligati sa le asigure impotriva riscurilor de cutremur, alunecari de teren si inundatii. Locuintele pentru care se incheie asigurarea sunt catalogate in functie de materialele din care sunt construite, acest lucru determinind totodata valoarea pentru care sunt asigurate si prima de asigurare (suma) ce trebuie platita anual, astfel:

* cladiri de tip A – asigurate la o valoare de 20.000 EUR – cu structura de rezistenta din betion armat, metal ori lemn sau cu peretii exteriori din piatra, caramida arsaori din orice alte materiale rezultate in urma unui tratament termic si/sau chimic – pentru care se va plati o prima de asigurare anuala in valoare de 20 EUR;
* cladiri de tip B – asigurate la o valoare de 10.000 EUR – constructie cu peretii exteriori din caramida nearsa sau orice alte materiale nesupuse unui tratement termic si/sau chimic – pentru care se va plati o prima de asigurare anuala in valoare de 10 EUR.

Polita PAD – polita cu caracter obligatoriu – trebuie incheiata pina la sfirsitul acestui an!

in cazul in care aveti o polita de asigurare facultativa, care acopera aceleasi riscuri ca si polita PAD, obligatia de incheiere a politei PAD va revine la expirarea contractului de asigurare facultativ, iar in cazul in care acest contract este multi-anual, la data primei aniversari care are loc dupa aplicarea legii nr. 2060/2008.

ASTRA Asigurari va asteapta in oricare din sediile sale pentru incheierea politei PAD si special pentru dvs. va pune la dispozitie, pe linga multitudinea de produse de asigurare existente, si produsul de asigurare facultativa a locuintei denumit PAD Complet ce are menirea de a acoperi o gama mai larga de riscuri pentru valorile alese de dvs. la un pret promotional.

Posibilitatea achizitionarii produsului de asigurare facultativ “PAD Complet” se poate face numai in momentul incheierii politei PAD!

0723.503.914 pentru incheierea unei asigurari de locuinta

Comments are closed.

Sep