Ce reduceri puteti obtine la RCA

Companiile de asigurari ofera reduceri de pana la 25 la suta pentru achizitia asigurarii de raspundere civila auto, promotiile urmand a fi prelungite pana in prima luna a anului viitor.

Astfel, la BCR Asigurari, de exemplu, cuplurile in care ambii soti lucreaza la stat beneficiaza de o reducere de 25 la suta, relateaza Gandul.

Reducerea este de 15 la suta daca doar unul din soti este bugetar.

La Allianz-Tiriac, pana la sfarsitul lunii ianuarie 2011, persoanele fizice care incheie RCA pentru o perioada de un an primesc o reducere de 15 la suta. De asemenea, alte companii ofera reduceri de 10 la suta pentru persoanele care au in intretinere un copil minor.

La randul lor, pensionarii pot obtine reduceri de pana la 25 la suta, iar persoanele cu deficiente locomotorii cumpara RCA cu reduceri de 50 la suta.

Potrivit specialistilor in domeniu, RCA sunt diferentiate si in functie de localitatea de resedinta a asiguratului. Pentru orasele mai aglomerate, tariful este, de regula, cu 5 – 10 la suta mai mare decat pentru cei din comune, in Bucuresti fiind cel mai scump RCA.

Potrivit Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), tarifele RCA pentru societati, pentru autoturisme de 1.200 – 1.600 cmc si soferi de 30 – 50 de ani, vor varia intre minus 5 la suta si plus 15 la suta.

De asemenea, cei care nu au provocat acccidente in ultimii doi ani vor beneficia de un bonus de 20 la suta, daca vor incheia asigurarea pe un an de zile.

0723.503.914 pentru incheierea unei asigurari RCA

Comments are closed.

Sep