Viata

Aliat – Protectie si investitie

Aliat, un produs complex, creat de compania noastra pentru a veni in intampinarea nevoilor tale de protectie si investitie, care imbina avantajele investitiei pe pietele externe de capital cu protectia oferita de produsele traditionale de asigurare.

Plan de economisire pentru copii
Ai face totul pentru copilul tau. Vrei sa fii sigur ca nu-i lipseste nimic si sa-i oferi tot ce-si doreste. Cu Planul de economisire pentru copii de la Allianz-Tiriac ai convingerea ca viitorul lui e pe maini bune si ceea ce ai planuit cu grija pentru el se va implini.

Partener – Protectie si economisire
Fiecare pas pe drumul tau iti da incredere ca poti ajunge acolo unde iti doresti, alaturi de cei pe care-i iubesti. Asigurarea de viata Partener de la Allianz-Tiriac va protejeaza financiar pe tine si pe cei dragi. Tu si familia ta va puteti planifica viitorul, economisind o suma importanta de bani.

Protectie individuala simpla
Esti important pentru rude, prieteni sau partenerii de afaceri, iar producerea unui eveniment nefericit ar impovara nemeritat si implacabil viata celor care iti sunt dragi. De aceea Allianz-Tiriac Asigurari iti ofera acum posibilitatea de a-i proteja de orice pierdere financiara sau privatiune imediata printr-o polita de asigurare de viata.

Protectie suplimentara – clauze de asigurare
In cazul in care detii o polita de asigurari de viata, Allianz-Tiriac Asigurari iti ofera posibilitatea extinderii protectiei, prin contractarea unor clauze suplimentare.

Sep